Me + you forever - Episode 2

- Eyy! Ska du ha en öl? Ropade en av brunetterna.
- Fan, du skulle inte frågat henne! Du ser väl att hon är för ung? Hörde jag den andra killen viska tillbaka, han var söt, brunett med hasselbruna ögon..
- J..jaa.. Sa jag och ställde mig upp, borsta bort sanden på mina jeans och gick iväg mot deras håll.

- Här, sa en av killarna och räckte mig en öl. - Jag heter Chaz föressten.
- Tack, jag heter Zara. Sa jag och satte mig ner i sanden.
- Och jag är Justin, vart bor du? Sa den andra killen och kollade vänligt på mig.
- Jag bor i villa området någon kilometer härifrån. Ni då? Sa jag och tog en klunk.
- Vi med, fast han här. Sa Chaz och pekade på Justin. - Är bara på besök, eller ja, Justin bor här men är inte hemma så ofta.
- Jaha..
- Känner du inte igen mig? Sa Justin och kollade frågande på mig.
- Borde jag göra det?
- Kanske. Men du, vi ses! Sa båda i kör och gick iväg.

När jag kom hem var klockan lite efter 21. Jag bestämde mig för att gå och sova redan nu för att orka upp imorgon lagom till skolan.. Även fast jag brukar skolka kanske det är bäst att gå dit ibland i alla fall. Jag borstade tänderna, tvättade av sminket och när jag gick ut ur mitt egna badrum snappade jag åt mig datorn och la mig i sängen. Jag gick in på Facebook och Twieber (Twitter, Bieberstyle) en stund och sedan somnade jag.

Väckarklockan ringde som vanligt klockan 7.00 och gjorde mig lika irriterad varje morgon.. Varför kan man inte få sova någon gång?! Jaja.. Jag gjorde i ordning mig som vanligt och tog på mig ett par slitna jeansshorts + en magtröja, enkelt men ack så snyggt. På vägen ner för trappan snubblade jag och gjorde en kullerbytta ner.

- FAAAAAAAAAAAAAAAAN! AAAAAAAAAAAAAJJ! Sa jag och satte mig upp med händerna omkring mitt högra ben. Mamma kom rusandes till mig och satte sig ner på huk.
- Hur gick det?
- Jag tror inte att jag kan gå till skolan idag.. Sa jag och fällde en tår. - Jag tror det är brutet.
- Du, vet du vad vi gör? Vi åker till sjukhuset för att röntga. - Kom, stödj dig på mig.

Mamma hjälpte mig ut till bilen och sedan åkte vi raka vägen till sjukhuset. Vi satt ner i säkert en halvtimme innan det kom en sk. doktor fram till oss.

- Vad har hänt med denna unga dam då? Frågade Dr. York.
- Jag ehh.. Ramlade i trappan.. Sa jag och försökte tränga fram ett léende.
- Aj aj aj, kom med här så ska vi kolla på det.

Jag fick sätta mig ner på en ''bänk'' och sedan drog jag upp byxbenet. Han tryckte lite och sedan gjorde han i ordning bandage osv. Jag behövde inte röntga, han såg direkt att det var brutet, benet var liksom svullet.. Dr. York gjorde vad han behövde och sedan fick jag åka hem med ett par kryckor i handen och några kronor fattigare..

- Är det säkert att du klarar dig?.. Sa mamma till mig i dörröppningen, jag skulle gå en liten promenix bara för att lära mig att gå bättre.
- Jaaaaaaa.. Sa jag drygt och började gå, det gick rätt segt i början, men snart så hade jag lärt mig att gå riktigt bra med kryckorna och allt.

Jag bestämde mig för att gå till stranden, men ändrade mig fort när jag såg en medellång kille med en glass i handen. Jag gick fram till honom för att se vad han hade för sig.

- Heeej Justin! Sa jag glatt och haltade.
- Tja! Sa han glatt, men hans ansiktsuttryck förändrades snabbt sedan sa han: - Men vad har hänt?..
- Jag ramlade i trappan idag precis innan skolan. Hurra liksom!..
- Oj.. Gör det ont?
- Vad tror du? Svarade jag tillbaks och satte mig ner på en bänk precis intill kiosken. Justin slog sig ner bredvid mig och kollade på mig. Jag viftade fram och tillbaka framför honom, men han såg inte ut att se mig.

- Haaaaaaallå? Justin? Sa jag och viftade återigen med handen.
- Oups, förlåt, sa han och skakade på huvudet lite löst.
- Vad tänkte du på? Sa jag och log mot honom.
- Dig, svarade han snabbt. Hans kinder blev röda och jag kollade frågande på honom.
- Oj, nej.. Jag.. Vet inte riktigt..
Kort, men jag kom inte på så mycket mer. Tråkigt kapitel? Jag vet.. Kan väl skylla på att jag var iväg en sväng idag, först på 4H-gården med min mamma och lillebror, sedan in till centrum för lite shopping. Det var min dag det. Btw, det var rätt svårt att hitta passande bilder oxå.. ;s

Kommentera! :D


EDIT: MINST 15 KOMMENTARER INNAN NÄSTA EPISODE.

Blogg.se

Som ni vet har har inte uppdaterat på hela dagen, det beror på blogg.se. Alltså fuck vad jag hatar det ibland, har lust att byta till devote.. :/ Ska jag det..? i alla fall, det jag tänkte säga är det att ni inte får en ny episode idag. Jag känner mig lite halvdålig och har inte så många idéer. Eller jo, det har jag visst, men det måste hända lite saker innan ''det'' sker. ;) Sen undrar jag en sak, varför kommenterar ni inte?..


Me + you forever - Episode 1

Tumblr_lhci1u0wbm1qazlb9o1_500_large

- Gumman, hjälper du mig med disken efter maten? Sa mamma vänligt och log mot mig när vi satt och åt.
- Nej. Sa jag bestämt, utan att kolla på henne.
- Kom igen, sluta tjura. Det är ju din tur idag.
- Vafan tror du?! Att du kan bestämma vad JAG ska göra, jag gör vad jag vill, live with it. Sa jag och reste mig hastigt upp från stolen, sedan rusade jag upp till mitt rum.

Mamma tror att hon kan bestämma i princip vad som helst nu när pappa inte lever längre, han gick bort i cancer förra året och sen dess har hon tjatat nästan varje dag. Pappa var allt för mig, han var som min bästis. Vi kunde prata om vad som helst och umgås i flera timmar varje dag. Jag känner mig halv utan honom, som ett pussel som saknar en bit.. Min lillasyster Annie däremot, hon tjurar aldrig, glad som en lärka hela tiden. Det kan vara störande, eftersom jag helst skulle vilja ha någon att prata med, dessvärre finns det INGEN jag varken kan umgås eller prata med. Mina gamla vänner dissade mig pga. att jag började skolka för ett halvår sedan. Jag vet inte riktigt varför jag började med det, men det känns så skönt att slippa skolan och tänka tillbaks när jag och pappa var med varandra.. Vi brukade ligga bredvid varandra i våran trädgård mitt i natten och kolla på alla stjärnor. Det var så mysigt..

Jag avslutade mitt dagdrömmande och satte mig upp i sängen. Jag greppade tag om min iPhone och handväska, sedan gick jag ner för trappan, öppnade dörren och innan jag gick ut kom mamma ut i hallen och kollade frågande på mig.

- Och vart ska denna unga dam ta vägen såhär sent? Sa hon med armarna i kors.
- Ingenstans, sa jag och skulle precis sätta foten över tröskeln då mamma tog tag i min högerarm.
- Släpp mig. Sa jag och röck mig loss ur hennes grepp.

Mamma stängde dörren och gick tillbaka till TV-tittandet. Hon är van vid detta, därför stoppade hon mig inte.
Jag la ner mobilen i väskan och knallade iväg till stranden, favoritstället just nu. Sedan satte jag mig ner i den svala, mjuka sanden och tog av mig mina rosa flip-flops, jag grävde ner fötterna i sanden och kollade ut över horisonten.

Jag var på väg att slumra till men när två unga killar i min ålder gick förbi kvicknade jag fort till.

- Eyy! Ska du ha en öl? Ropade en av brunetterna.
- Fan, du skulle inte frågat henne! Du ser väl att hon är för ung? Hörde jag den andra killen viska tillbaka, han var söt, brunett med hasselbruna ögon..
- J..jaa.. Sa jag och ställde mig upp, borsta bort sanden på mina jeans och gick iväg mot deras håll.
Ska sova nu, därför blev det rätt så kort!

Vad tycker ni hittills? Bra eller dåligt?
KOMMENTERAAAA!!!!!!!!!


Ny novell, men samma namn.

Tagen härifrån. GRATTIS JUSTIN DREW BIEBER ♥


Då var det klart! ;) Nu är alla inlägg borta, och jag börjar skriva nu direkt. Den kommer heta ''Me + you forever'' som den förra, jag tycker det är ett bra namn. :) Kika in här lite senare!